Workflow management

Optimalisering bedrijfsproces met workflow management

Heeft u de uitdaging om aan de stijgende verwachtingen van uw klanten te voldoen? Verlopen bedrijfsprocessen soms anders omdat u dynamisch moet reageren op hetgeen de markt vraagt. Vragen uw klanten snellere reactietijden en lagere kosten? Deze uitdagingen kunt u met workflow management het hoofd bieden.

Integratie

De integratie met externe systemen wordt gerealiseerd met gecertificeerde interfaces met o.a. Microsoft Dynamics NAV, AX en CRM, SAP, Infor, Datev en vele andere. Indien een standaard integratie niet voorhanden is dan bieden we krachtige technologie als webservices en API’s om deze onderhoudsarm te realiseren.

Verbetering productiviteit

Met onze workflow management module  bent u in staat uw individuele processen te modelleren en de procesvoortgang  geautomatiseerd te ondersteunen. Op deze wijze kunt u de juiste informatie, op het juiste moment en op de juiste plek beschikbaar stellen. Door de inzet van workflowmanagement verhoogt u de productiviteit van uw medewerkers en daarmee ook de kwaliteit van het bedrijfsproces.

Met de workflow module kunt u niet alleen processen definiëren maar ook workflow formulieren waarmee uw medewerkers aan het proces deelnemen en informatie krijgen over het proces zoals de procesvoortgang, opmerkingen uit eerdere processtappen etc. In het proces kan de voortgang gestuurd worden en met voldoende gebruikersrechten het proces ook afgebroken worden. Het complete workflow proces wordt in een rapport (audit-log) vastgelegd.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over DocDynamic en onze producten? Neem dan contact met ons op.

Tel: +31 (0)53 3033600Bedrijfsinformatie

Docdynamic B.V.
Colosseum 13
7521 PV Enschede

KvK: 06068390
BTW-nr.: NL801223866B01