Archiveren van e-mails

E-mails archiveren is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Door uw e-mails op te slaan in het digitale archief, worden de opslagvereisten en opslagkosten van de e-mailserver aanzienlijk verlaagd. Het archiveren van e-mails van d.velop voorkomt onbedoeld gegevensverlies, verkort de duur van gegevensback-ups en elimineert de noodzaak om afzonderlijk een back-up te maken van PST-bestanden of archiveren van databases.

Het biedt u uitgebreide documentbeheerfuncties zoals versiebeheer en check-in / out, eenvoudige en flexibele aanpassing voor aanpassing aan individuele vereisten en de mogelijkheid om te worden geïntegreerd in bestaande applicaties zoals Microsoft Outlook, SharePoint of Office. Hierdoor kunt u de e-mailarchivering aanpassen aan uw bedrijf en uw medewerkers.

Met de naadloze integratie in uw mailclient ondersteunt het systeem uw medewerkers bij het zoeken naar informatie of mogelijke opslaglocaties in de context van een e-mail. Bovendien kunnen gearchiveerde e-mails snel worden gevonden met een intelligente zoekopdracht in volledige tekst of op trefwoord. Workflows die zijn gekoppeld aan e-mailbeheer verhogen de procesefficiëntie.

En mochten de eisen of hoeveelheid flink toenemen, dan is het digitale archief eenvoudig op te schalen.

E-mail management in een handomdraai: 

In de dagelijkse praktijk mag e-mailbeheer geen probleem zijn. Omdat er veel te veel tijd verloren gaat bij het dagelijks controleren en verwerken van e-mails. Verscherp uw gebruikersfocus. Met het e-mailbeheer van d.velop blijft u als gebruiker gefocust op uw dagelijkse zaken. Het volledige archiveringsproces verloopt op de achtergrond via gedefinieerde criteria. U kunt natuurlijk ook handmatig belangrijke mails aan digitale bestanden of processen toewijzen.

Dankzij de verbinding met het ECM-systeem kunt u reeds verwijderde e-mails of e-mail van collega’s terugvinden in het documentbeheersysteem of toegang krijgen tot andere digitale bestanden en informatie (bijv. Documenten uit uw ERP-systeem).

Oftewel toegang tot al uw informatie voor iedereen en overal!

Automatisch archiveren

Naast het handmatig opslaan van e-mail via een outlook plugin is het mogelijk om groepspostvakken of persoonlijke mailboxen automatisch te archiveren. Met de slimme tooling van d.velop kunnen we ervoor zorgen dat de mails in de juiste dossiers terecht komen.  

Meer weten?

Wilt u meer informatie over DocDynamic en onze producten? Neem dan contact met ons op.

Tel: +31 (0)53 3033600Bedrijfsinformatie

Docdynamic B.V.
Colosseum 13
7521 PV Enschede

KvK: 06068390
BTW-nr.: NL801223866B01