Scanoplossing / Bulkverwerking


De wereld gaat steeds meer digitaal en we moeten steeds meer informatie opslaan. Ondanks dat steeds meer digitaal gaat is het ook nog wel wenselijk om je papieren documentenstroom optimaliseren of is het noodzakelijk je oude documenten opslag te archiveren of zelfs complete archiefkasten digitaliseren.

Bij Docdynamic hebben we verschillende mogelijkheden om deze processen te optimaliseren. Daar hebben we voor diverse klanten inmiddels verschillende oplossingen aangeboden. Er is een eenvoudig configureerbare scansoftware beschikbaar voor snel en gemakkelijk alle documenten te digitaliseren en categoriseren. Of het nu gaat om de verwerking van inkomende post, e-mailbeheer of Inkomende factuurverwerking: Docdynamic zorgt voor efficiënte afhandeling met documenten met krachtige (scan)oplossing.

Scanoplossing d.capture

d.capture batch vereenvoudigt de verwerking van documenten voor u. Het maakt niet uit of u papieren documenten digitaliseert of u wilt uw afbeeldingen en e-mails verwerken. d.capture batch biedt u flexibele opties voor het inrichten van uw digitaliseringsprocessen. Het maakt niet uit hoeveel documenten u elke dag moet verwerken. Met d.capture batch verwerkt u zowel de kleine batch post als grote hoeveelheden documenten – eenvoudig, snel en nauwkeurig.

Modulaire tooling d.cold

d.cold is een programma voor conversie, voorbereiding voor data verwerking en automatische indexering van gegevens.

D.cold is modulair opgebouwd, dat wil zeggen dat kleine ‘modules’ achter elkaar gezet kan worden. Afhankelijk van de wensen en eisen kunnen verschillende modules met elkaar worden gecombineerd. Hierdoor bent u zeer flexibel bij het verwerken van bestanden.

Docdynamic heeft bij enkele klanten d.cold ingezet voor:

  • Unix formaat van een factuur omzetten naar een PDF met logo en adresgegevens.
  • E-mail verwerking met meerdere bijlages waarbij we factuur en e-mail in d.3 weer aan elkaar koppelen.
  • Oude e-mail importeren in d.3 op basis een mappenstructuur. De mapnamen bevat klant metadata.
  • Verwerking van HR data door een ZIP bestand uit te pakken. De bestanden zijn gekenmerkt met 3 cijfers waarbij de cijfers staan voor verschillende documenttypen. Documentdata wordt gebruikt voor identificatie van Persoonsgegevens. Hierdoor worden de juiste documenten in de juiste dossier gezet.
  • Verwerking van 1 groot PDF met alle salarisstroken van medewerkers opslaan in d.3 als individuele salarisstrook per medewerker.

De kracht van d.cold zit ‘m in een vast proces en de mogelijkheid om grote hoeveelheden documenten te verwerken.  

Meer weten?

Wilt u meer informatie over DocDynamic en onze producten? Neem dan contact met ons op.

Tel: +31 (0)53 3033600Bedrijfsinformatie

Docdynamic B.V.
Colosseum 13
7521 PV Enschede

KvK: 06068390
BTW-nr.: NL801223866B01