d.3 ECM van d.velop

d.3 ECM is een product van onze duitse partner d.velop. D.velop is opgericht in 1992 en is gespecialiseerd in oplossingen in combinatie met een Document management systeem. Docdynamic B.V. vertegenwoordigd de Nederlandse markt en werkt nauw samen met D.velop en haar partners om de juiste oplossingen te kunnen bieden voor klanten.

We bieden in samenwerking met d.velop drie oplossingen:

  • d.3 ECM solution (on-prem)
  • d.velop Cloud solution
  • d.3 Hybrid Solution

d.3 ECM
De d.3 ECM solution is installatie op eigen hardware. Dit biedt op technisch gebied nog steeds de beste mogelijkheden omdat je toegang hebt tot de database en hiervoor de meeste koppelingen ontwikkeld zijn. Daarnaast kunnen we veel processen sturen middels scripting. De software is modulair opgebouwd en kan naar behoefte worden ingezet. De architectuur is zo opgezet dat het zeer schaalbaar is en in een cluster voor loadbalancing en failover ingezet kan worden. Dit garandeert optimale bereikbaarheid en stabiliteit van het systeem.

d.velop Cloud Solution
D.velop Cloud is het nieuwe cloud platform van d.velop voor document management systeem. D.velop heeft een Cloud Solution waarbij het mogelijk is eigen apps te ontwikkelen. Dit betekent dat d.velop en partners hun oplossing aan kunnen bieden in een App Store. Denk hierbij aan digitaal ondertekenen, contract management, document processing (automatische herkenning).

Hydrid Solution
Het woord hybrid zegt het eigenlijk al. U kunt een deel lokaal geïnstalleerd hebben staan maar u kunt een cloud oplossing erbij zetten alsof het 1 omgeving is. Dat wil zeggen, u kunt lokale d.3 kunt gebruiken en bijvoorbeeld Inkoopfactuur herkenning gebruiken via de App store. Voor de gebruiker blijft het 1 oplossing.

De consultants van Docdynamic kunnen u adviseren welke oplossing geschikt is voor uw situatie.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over DocDynamic en onze producten? Neem dan contact met ons op.

Tel: +31 (0)53 3033600Bedrijfsinformatie

Docdynamic B.V.
Colosseum 13
7521 PV Enschede

KvK: 06068390
BTW-nr.: NL801223866B01